PORUČITE ONLINE

[contact-form-7 id=“114″ title=“KONTAKT 2″]

NAUKA U SLUŽBI LEPOTE

NAJNOVIJA NAUČNA DOSTIGNUĆA U REGENERACIJI KOŽE, PRIMENJENA U PREPARATIMA KOJI SU SADA DOSTUPNI I VAMA!

SKINALUX KOZMETIKA

za podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea

 

Izuzetna efikasnost SKINALUX kozmetike zasniva se korišćenju peptida i biljnih matičnih ćelija koji su njen ključni sastojak.

Peptidni kompleks (više petida u istom proizvodu) deluje tako što stimuliše stvaranje novih slojeva kože dajući joj čvrstinu i mladalački izgled, dok ujedno deluje na smanjenje postojećih bora i prevenciju nastanka novih.

ŠTA DOBIJATE KORIŠĆENJEM SKINALUX PROIZVODA?

JEDNOSTAVNO, EFIKASNO I PRIRODNO UKLANJANJE SVIH ZNAKOVA STARENJA

REVOLUCIONARNA ANTI AGE FORMULA

Vidljivi rezultati za samo 30 dana

 

1. Smanjujete duboke bore 36% u roku od 60 dana
2. Uklanjate sitne bore
3. Zatežete kožu lica, vrata i dekoltea
4. Topite masne naslage na podbratku
5. Uklanjate podočnjake, kesice i tamne kolutove ispod očiju
6. Podižete gornji očni kapak
7. Podmlađujete kožu stvaranjem novih ćelija

KOME SU NAMENJENI SKINALUX PROIZVODI?

NEGA, PREVENTIVE I KOREKCIJA – SVE U JEDNOM PROIZVODU

25

Deluje kao preventiva – Nikad nije rano početi negu!

Kako je koža sve do negde 25. godine fleksibilna po pitanju mimike, tek nakon tog perioda svaki osećaj iskazan na licu ostavlja mali trag koji vremenom postaje sve uočljiviji. Zato je dobro poceti sa upotrebom anti age preparata oko 25 godine, kako bi se preventivno delovalo na pojavu znakova starenje.

35

Deluje kao efikasan blokator novih bora i uklanja stare.

Između 35. i 40. godine kožu naročito treba štititi od UV-zračenja i drugih spoljnih uticaja jer su oni odgovorni za 80% znakova starenja. Obavezno je korišćenje preparata čiji aktivni sastojci podstiču proizvodnju kolagena za mladalački izgled ili utiču na peptide odgovorne za zategnutost i punoću kože.

45

Umanjuje duboke bore, dok sitnije uklanja i blokira nastajanje novih.

Period posle 45 godine života sigurno je vreme kada je neophodno koristiti anti age preparate. Skinalux kozmetika ispravlja sve nepravilnosti na koži, hidrira je i omogućava regeneraciju kolagena. Rezultat je potpuno uklanjanje sitnih i korekcija dubokih bora u velikoj meri.

55

Hidrira kožu, topi masne naslage, popravlja tonus i koriguje bore

Posle 55 godine, prirodan proces obnove kože je izuzetno usporen. Skinalux preparati podstiču unutrašnje procese proizvodnje kolagena i elastina i koži vraćaju svežinu i elastičnost.

ŠTA TREBA DA ZNATE O SKINALUX PROIZVODIMA?

VISOKO EFIKASNI, PRIRODNI I KVALITETNI PREPARATI STVORENI NA NAUČNOJ OSNOVI

KVALITET I EFIKASNOST

Svi SKINALUX proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih sastojaka koji se trenutno upotrebljavaju u primenjenoj kozmetici.

Aktivne komponente koje deluju obnavljajuće na vašu kožu proizvedene su od strane kompanije SEDERMA, Francuska, (www.sederma.com) svetskog lidera u proizvodnji anti age preparata.

Dejstva aktivnih komponenti ispitana su i potvrđena kroz kliničke studije obavljene u Francuskoj.

INOVACIJA I NAUKA U KOZMETICI

Sastojci Skinalux krema pripadaju generaciji najnovijih aktivnih komponenti, proizvedeni primenom najsavremenije tehnologije farmaceutske kozmetike.

Korišćenje peptida i matičnih ćelija u kozmetici ubrzano se razvija u poslednjih 10ak godina, a sami preparati se neprestano usavršavaju.

U ovom trenutku u kozmetičkoj indiustriji ne postoji ništa efikasnije za korekciju znakova starenja od peptida I matičnih ćelija.

PRIRODA I ZDRAVLJE

Svi Skinalux proizvodi su 100% prirodni. Ne sadrže parabene, ftalate ni sulfate. Svi sastojci su biljnog porekla.

Bitno je istaći da je i samo delovanje aktivnih komponenti na vašu kožu potpuno prirodno.

Peptidi u našim proizvodima podstiču vašu kožu da stvara slojeve kolagena, fibronektina i laminina. Čitav proces odvija se prirodno, kao da se radi o prirodnom procesu podmlađivanja.

Svi proizvodi poseduju sertifikat o zdravstvenoj ispravnostii zdat od strane Instituta za javno zdravljeSrbije – Dr Milan Jovanović Batut (D.Br. 585 od 27.09.2017.). Delove kliničkih studija možete pogledati na našoj stranici komponente i dejstva SKINALUX proizvoda.

Pogledajte objašnjenje Dr Joela Schlezingera, jedno od najpriznatijih svetskih stručnjaka iz oblasti dermatologije o tome kako peptide deluju.

PRISTUPAČNOST – KVALITET – CENA

NAPOKON VRHUNSKI PROIZVOD PO PRISTUPAČNOJ CENI

10 GODINA MLAĐI

za samo 4 nedelje

 

Skinalux kozmetika, u pogledu kvaliteta, može da se takmiči sa najpoznatijim svetskim brendovima, koji svoje proizvode prodaju po čak pet puta većim cenama.

Za vas smo uradili malo istraživanje tržišta sličnih proizvoda. Od 39 deklarisanih anti age proizvoda na trzištu Republike Srbije 27 proizvoda uopšte ne sadrži peptide ili matične ćelije, niti bilo koji drugi sastojak za koji je naučno utvrđeno da podmlađuje kožu. 6 proizvoda sadrži jedan peptid, 4 proizvoda sadrže 2 peptida, a samo 2 proizvoda sadrže kompleks od 3 aktivna peptidna sastojka. Pored toga koncentacija peptida u našim proizvodima je maksimalno preporučena od proizvodjača i obicno 5 do 10 puta veca od koncentracije u drugim proizvodima.

Jednostavno, proizvodi ovog kvaliteta, na našem tržištu se retko sreću, a i kada naiđete na njih cena je minimalno 3 puta veća od cene naših proizvoda.

SVEDOČANSTVA KORISNIKA

PRODAJNA MESTA SKINALUX KOZMETIKE

NAJNOVIJA NAUČNA DOSTIGNUĆA U REGENERACIJI KOŽE

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Uni Cosmetics doo
Jovana Miodragovića 3,Zemun, Beograd
Telefoni: +381 11 269 59 14 | +381 60 8353 076
Email:office@skinalux.com
Our friends: online research paper writing

NAHRANITE VAŠU KOŽU

aktivnim komponentama Skinalux preparata
i podmladite je 10 godina za samo 4 nedelje!

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o promocijama, akcijama, nagradnim igrama i besplatnim testerima za stare i nove proizvode, ostavite nam Vaše kontakt podatke.

[contact-form-7 id=“114″ title=“KONTAKT 2″]